Háttérkép

Hirdetés

Utóbbi 7 nap Top 10 csatornái

 1. Best Fm
 2. Rádió Lakodalom Lakodalmas zene
 3. CDBT Rock & Blues Radio Classic Rock, Blues
 4. Callisto rádió
 5. CDBT Disco Radio Disco, Funk, R&B Party, Dance
 6. Amadeus Rádió Szolnok
 7. Balaton rádió Siófokon és 15 km-es körzetében a 88.7 MHz-es frekvencián. Friss, fiatalos és változatos zenei kínálat mellett a helyi értékeket helyezi előtérbe. Zenei műsoraink mellett rendszeresen jelentkezünk infotainment típusú, lokálpatrióta szellemű hír- és magazinműsorokkal.
 8. Class Fm Egy igazán class társaság
 9. CitromRádió Merülj el a zenében!
 10. CDBT 80s Hits 80-as évek zenéi

Partnereink

 1. I-Host Weblapkészítés, webdesign kedvező árakon.
 2. psdvágó Sitebuilder szolgáltatás, Látványtervét átkonvertáljuk html oldallá.
 3. E-Dohányzás Webáruház E-Cigik, E-Cigaretták nagy választékban közvetlenül a forgalmazótól.
 4. Balaton-Kert Kertépítés, kertfenntartás Balatonalmádi, Veszpérm és környékén.

 1. PV TV Peca Vadász TV
 2. HÍR TV Nemzetközi hírcsatorna.
 3. AFTV 8 Rajzfilmek
 4. ATV Általános TV állomás. 1 órás késleltetéssel
 5. Action 24 Görög sport csatorna.
 6. Sada ELbalad live Egyiptomi TV
 7. A skorpió megeszi az ikreket reggelire Tamás szerelemből nősült. Amikor első gyermekük megszületik, örömmel szeretné közölni a hírt nagyanyjával, de a telefon félrekapcsol. Pannival, a csinos fotóslánnyal hozza össze a végzet, aki egy üveg pezsgővel állít be a telefonfülkébe. A koccintás hosszú csókban végződik. Rudolf Péter és Eszenyi Enikő Gárdos Péter filmjében.
 8. Még kér a nép A Még kér a nép című filmnek nincs igazán története, de rengeteg színész (Madaras József, Drahota Andrea, Balázsovits Lajos) és civil mellett (Ragályi Elemér, Gödrös Frigyes) meztelen lányokat is felvonultat. A lényege a stilizált tánc: kollektív koreográfiájával jeleníti meg az elnyomók és a megalázottak harcát. Jancsó Miklós rendezőt 1972-ben legjobb rendezőként díjazták érte a cannes-i fesztiválon, ami a Szegénylegények elmaradt díjazásáért is kárpótolta. Forgatókönyvíró Hernádi Gyula, zeneszerző Cseh Tamás.
 9. Bibliothéque Pascal Mona Paparu egyedül neveli hároméves kislányát. Egy külföldi utazás miatt a gyermeket a nagynénjénél hagyja. A nagynénitől a gyámhatóság elveszi a kislányt. Amikor Mona visszatér, a gyámhatóságon el kell mondania, mivel töltötte külföldön az idejét. A film utazásainak, szerelmének, nyugat-európai kálváriájának a története. Mona Paparu beszámolója.
 10. Utolsó idők 1997-ben járunk, a keleti határ közelében. Itt él Iván, az autószerelő, fogyatékos nővérével, Eszterrel. Iván azzal keres egy kis mellékest, hogy gázolajat hoz át a határon. Egy napon Esztert megerőszakolják a közeli erdőben. A rendőrségi nyomozás nem sok eredménnyel jár, sőt, egy idő után kezd terhessé válni Iván számára. Eszter a trauma után tovább éli megszokott életét, azonban nem hajlandó megszólalni. Iván közben szerelmes lesz Ilusba - egy frissen érettségizett falubeli lányba -, akinek a nyár végén el kell költöznie, mert felvették az egyetemre. Elérkezik az ősz, és vele együtt minden megváltozik. Iván magára marad. Tervei bukni látszanak, a rendőrök figyelmeztetik, hagyjon fel az olajcsempészettel. Ekkor egy véletlen folytán drámai felismerésre jut Eszter megerőszakolásával kapcsolatban. Már esze ágában sincs a hivatalos szervekhez fordulni, ő maga tesz igazságot.